Vervolg diepe endometriose en zwanger

2018-01-12

kinderwens

    • spannend
    • baby
    • genieten
    • zwanger
    • bijzonder
Hallo lieve lezers allemaal!

Het is inderdaad al even geleden... mijn eerste blog was toen ik ongeveer 16 weken ver was! Inmiddels is ‘le moment suprème’ voor ons nu bijna aangebroken. Met mijn 38weken geef ik jullie graag een update!
De weken vlogen voorbij. De afspraken met de gynaecoloog volgden elkaar sneller op en de buik... ja, die groeide natuurlijk mee! Al in de eerste weken had ik van mijn man een bola (ketting met zwangerschapsbelletje) gekregen en ik ga tot op vandaag de deur niet uit voor ik die om mijn nek heb! Mensen zien wel aan mijn buik dat ik duidelijk zwanger ben maar het geeft mij een geruststellend en vooral trots gevoel. Bovendien zou het bevorderend werken voor de baby maar dat zal nog moeten blijken...

Vanaf week 30 kreeg ik het echter wel moeilijker. Tot daar bleef ik dus gespaard van allerhande kwaaltjes... Bekkeninstabiliteit kwam op de proppen met veel pijn tot gevolg. Mijn huisdokter schreef me vrijwel meteen meerdere sessies bij de kinesist voor en tot vorige week ging ik 3 keer per week bij haar langs! Een pretje was het zeker niet! De sessies zijn deze week afgelopen en dat puur voor mijn comfort. De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze, dit kan ik nu beamen :-)! Autorijden lukt mij niet meer! Ik ben eigenaar van een leuke mini cooper maar mijn bolle buik zit tegen het stuur aan en met mijn 1m69 is mijn stoel verder zetten geen optie want dan kan ik niet meer aan de pedalen! LOL

Het geslacht van de baby was dan weer een echte mijlpaal tijdens de zwangerschap. Hoewel er zeker geen voorkeur was, waren we heel blij en super enthousiast met het nieuws. De volgende weken waren uiteraard erg leuk, het geschikte behangpapier zoeken, schilderwerken uitvoeren, de kamer zelf (meubilair) samenstellen...  een hele fijne tijd om samen met je partner te beleven! ❤️ Het bracht ons nog dichter bij elkaar en steeds meer kwamen we tot het besef dat onze droom werkelijkheid kwam. Daarna was het nadenken over de doopsuikers, geboortekaartjes, wie de potentiële meter en peter kon zijn, welke leuke babynamen in aanmerking kwamen, kortom alles wat erbij komt kijken. Best heftig nu ik erover nadenk! Maar we zijn er helemaal klaar voor, alles is in gereedheid gebracht voor de komst van ons wondertje. Het zal nu echt niet lang meer duren! Spannend.

Hoewel de schrik voor de komende bevalling zijn intrede doet, probeer ik er mij niet op te focussen maar het op me af te laten komen. Een ding staat vast, het wordt de mooiste dag uit ons leven! ? Ik vertel jullie later graag hoe het verliep en of het uiteindelijk een meisje of een jongetje werd :-)

To be continued...

Vele groetjes
Shari

En voor de lotjes, onthou goed: “As you think, shall you be!” 

Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief